SHIFU PLUS

A jövő öregedésgátlója már most az Ön rendelkezésére áll

BUREAU VERITAS ISO 9001: 2015

A tanúsítvány, amely igazolja, hogy a vállalati folyamatok a gyártástól az értékesítésig megfelelnek a nemzetközi szabvány által megállapított minőségi kritériumoknak.

BUREAU VERITAS ISO 13485: 2016

Speciális minőségirányítási rendszer szabvány az orvosi szektor vállalatai számára: ez a tanúsítvány tanúsítja, hogy az orvostechnikai eszközöket a szabványnak és más vonatkozó kötelező előírásoknak megfelelően gyártották.

0

évnyi kutatási tapasztalat

Szakértelem az orvostechnikai eszközök fejlesztésében

A világ vezető elektro-kozmetikai gyártója az innovatív orvos-kozmetológia területén.

Segítségre van szüksége?

Ingyenes ZOOM konzultációinkon túl telefonon vagy e-mailen is elérhet minket.

Make Appoinement

A jövő öregedésgátlója

Harcol az arc és a test bőrfeszességének végleges megtartásáért, nem invazív technikákkal. Ez mostantól lehetséges, a Shifu Plusnak új esztétikai technológiának köszönhetően, a Fókuszált Ultrahangnak. Intenzív többvonalas sugárzással, ami a folyamatos tudományos és technológiai kutatási munka eredménye annak érdekében, hogy megalkossák az eddigi leghatékonyabb és legjobb teljesítményű Fókuszált Ultrahang gépet.

Eredmény

Az öregedésgátlásban olyan eredményeket mutat, melyek összevethetőek a sebészeti beavatkozásokkal.

Ügyfelek

Boldog ügyfelek! A pozitív szóbeszédnek köszönhetően ügyfeleinek a száma és az Ön forgalma is növekedni fog.

Megtérülés

Biztos befektetés: egy rendkívüli gépet visz haza, amely tartós nyereséget hoz.

Mi, az ITS Group-nál, szakemberei vagyunk az élvonalbeli technológiák fejlesztésének az esztétikai orvoslásban. A Shifu Plus-szal pontos célkitűzésünk volt: egy olyan technológiát kifejleszteni az öregedésgátlásban, melynek eredményei összemérhetőek a sebészeti beavatkozásokkal. Köszönhetően egy elkötelezett és rendkívül jó szakmai csapatnak, illetve folyamatos újító, tudományos kutatásoknak, ma ez az elképzelés valósággá vált, az Intenzív Fókuszált Többvonalas Ultrahang új rendszerének megalkotásával.

Hogyan működik az ITS Group Shifu Plus gépe

A Shifu Plus végleg szakít a múlttal: mostantól végre létezik egy nem invazív technológia, amely az öregedésgátlásban olyan eredményeket mutat, melyek összevethetőek a sebészeti beavatkozásokkal, megmutatva így a világnak az esztétikai orvoslás sikereit, melyek nem sokkal ezelőttig, csak plasztikai sebészettel voltak elérhetők.

A hagyományos hő-infúziós módszerekkel ellentétben a SHIFU kis termikus traumák sorozatát idézi elő (TKP: Termikus Koagulációs Pont) a szubdermális rétegekben, elérve így a mélyen elhelyezkedő SMAS-t, a bőr és az izom közötti kapcsolatot, amely felelős a szövetek megereszkedéséért és a bőr meglazulásáért.

Az akusztikus hullámok növelik a hőmérsékletet egy mikrofókuszos mátrixban generálva így az izomszalagok visszíhúzódását, amelyek megemelik a arc szerkezetét. Ezzel a lifting hatással összemérhető egy sebészeti beavatkozás.

Ennek a technológiának köszönhetően, a Magas Intenzitású Shifu Plus a Fókuszált Ultrahangjával lehetővé teszi az arc kontúrjainak újradefiniálását tartósan stabil eredményekkel, melyek akár 2 évig is tarthatnak.

Előnyök, megtérülés

Megéri megvásárolnia?

0 +

Elégedett ügyfél

0

Szabadalom

0 +

Partner

0 +

Orvos szakértő

Foglaljon időpontot online

Szeretné megismerni megoldásainkat és azt, hogy ezek a termékek hogyan újítják meg a teljes ügyfélkörét? Jelentkezzen be egy 30 perces online megbeszélésre!

Elérhetőségünk

A világ összes pontján vannak kozmetológiai partnereink

Európa: Magyarország, Ausztria, Svájc, Németország, Görögország, Portugália, Horvátország, Szerbia, Lengyelország, Csehország, Románia, Bulgária, Törökország, Litvánia

Ázsia: India, Izrael, Azerbajdzsán, Örményország, Egyesült Arab Emírségek, Libanon, Üzbegisztán

Afrika: Egyiptom,  Szenegál, Mozambik

Amerika: USA, Kanada, Mexikó

Kiskunmajsa

Széchenyi u. 10.

Calderara di Reno (BO)

Via Del Cerchio 1

Australia

77 Sydney Square West, SY. LB 21189

France

10 Avenue Square East, FR. LB 22432

Elégedettség

Partnereink 100%-osan elégedettek

Andrea

Évek óta súlyfelesleggel küzdök, különösen nehézzé vált a fogyás a gyermekeim születése után. Félve vágtam bele a Cryolipolisis kezelésbe, de ami az eredményt illeti maximálisan meg vagyok elégedve, az előtte-utána képek magukért beszélnek. A derék méretem 8 kezelés után már 11 c-el csökkent, ez 2 konfekció méretet jelent. Meg vagyok elégedve szeretném más területeken is kipróbálni a Yeti testkezelő berendezést.

Rózsa

Engem a felkaron felhalmozódott és megereszkedett zsírréteg frusztrált már évek óta. Lássuk be ezen a területen nehéz eredményt elérni ,akár diétával, akár testedzéssel Tehát valami olyan megoldást kerestem, ami lokálisan tudja megdolgozni a petyhüdt felkaromat. Így találtam rá a Yeti cryo-ra, ami hamar meggyőzött! 4-4 cm körfogat csökkenést eredményezett, és sokkal feszesebb lett a karom. Ezt továbbgondolva szintén ITS gépparkjából választottam hozzá egy utókezelést, amely a Shifu testkezelő lifting, bőrfeszesítő, fiatalító anti aging gép lett. Az eredmény csodálatos, köszönöm a cégnek.

Gábor

Sok éve testépítő versenyekre járok, szenvedélyem a sport, ahol elengedhetetlen a szőrtelen megjelenés. Sajnos minden szőrtelenítő eljárástól kipattogott a bőröm és begyulladt. Iszonyatosan fájt viszketett és nem volt túl esztétikus sem a látvány, pláne pinpadon. Elhatároztam, hogy a végleges szőrtelenítést kipróbálom a Stardust Med hi tech gépről találtam legtöbb pozitív véleményt, így én is ezt választottam. Teljesen fájdalommentes volt a kezelés és már az első kezelés után 30-40% szőr ritkulást tapasztaltam valamint teljesen lelasította a növekedési sebességet. Fantasztikus, nagyon meglepett, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Bejelentkezés online konzultációra

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!