RÓLUNK

Cégünk hitvallása

Hosszas kutatás és számtalan tárgyalás után, megtaláltuk a létező legmagasabb színvonalú orvosi és esztétikai berendezéseket gyártó nagyhatalmat az ITS group-ot.

Hosszútávú együttműködési megállapodást kötöttünk, annak reményében, hogy Önöknek is a legkiválóbb eszközöket tudjuk kínálni. Tesszük ezt úgy, hogy biztosítjuk ügyfeleinknek a magas szintű szakmai hozzáértést, a folyamatos fejlődéssel lépést tartva. Teljeskörű oktatási anyaggal, valamint 24 órás szakmai támogatással állunk ügyfeleink segítségére. Ehhez a legkiválóbb munkatársak segítik a partnereink munkáit, orvosok és profi kozmetikus.

Gyors és megbízható szervízhálózattal tesszük gördülékenyebbé partnereink munkáit. Minden partnerünket marketing segítséggel támogatjuk.

Partnereink top kategóriás testkezelő berendezésekkel, a teljes tudás birtokában, magabiztosan kezdhetik meg már az első naptól kezdve a szépítést. Feltett szándékunk, hogy a magyar esztétikai piacot lenyűgözzük, rendkívüli hatékonysággal sikeressé tegyük az Ön vállalkozását is.

„Testünk, a lelkünk tükre! Lelki komfortunk nagyban befolyásolja egészségi állapotunkat! Orvosként ezért tartom fontosnak támogatni mindazt a technológiát, ami segít számunkra elérni a megfelelő esztétikai hatást. A kriolipolízis a non-invazív (műtétet vagy tűszúrást nem igénylő) kezelések közül az egyik kimagaslóan innovatívnak tartott eljárás. Fájdalom, diszkomfort érzet nélkül segít elérni a jobb megjelenést. Nem igényel helyi- vagy általános érzéstelenítést, és lábadozási időt sem. A zsírsejtek lehűtésével (a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azokat körülvevő szövetek) a zsírsejteket bontja vízzé, zsírsavakká, glicerinné. Ez a folyamat centikben mérhető zsírszövet csökkenést eredményez.”

Dr. Hudoba Edit – orvos munkatárs

0 +

Elégedett ügyfél

0

Szabadalom

0 +

Partner

0 +

Orvos szakértő

Foglaljon időpontot online

Szeretné megismerni megoldásainkat és azt, hogy ezek a termékek hogyan újítják meg a teljes ügyfélkörét? Jelentkezzen be egy 30 perces online megbeszélésre!

Elérhetőségünk

A világ összes pontján vannak kozmetológiai partnereink

Európa: Magyarország, Ausztria, Svájc, Németország, Görögország, Portugália, Horvátország, Szerbia, Lengyelország, Csehország, Románia, Bulgária, Törökország, Litvánia

Ázsia: India, Izrael, Azerbajdzsán, Örményország, Egyesült Arab Emírségek, Libanon, Üzbegisztán

Afrika: Egyiptom,  Szenegál, Mozambik

Amerika: USA, Kanada, Mexikó

Kiskunmajsa

Széchenyi u. 10.

Calderara di Reno (BO)

Via Del Cerchio 1

Australia

77 Sydney Square West, SY. LB 21189

France

10 Avenue Square East, FR. LB 22432

Elégedettség

Partnereink 100%-osan elégedettek

Andrea

Évek óta súlyfelesleggel küzdök, különösen nehézzé vált a fogyás a gyermekeim születése után. Félve vágtam bele a Cryolipolisis kezelésbe, de ami az eredményt illeti maximálisan meg vagyok elégedve, az előtte-utána képek magukért beszélnek. A derék méretem 8 kezelés után már 11 c-el csökkent, ez 2 konfekció méretet jelent. Meg vagyok elégedve szeretném más területeken is kipróbálni a Yeti testkezelő berendezést.

Rózsa

Engem a felkaron felhalmozódott és megereszkedett zsírréteg frusztrált már évek óta. Lássuk be ezen a területen nehéz eredményt elérni ,akár diétával, akár testedzéssel Tehát valami olyan megoldást kerestem, ami lokálisan tudja megdolgozni a petyhüdt felkaromat. Így találtam rá a Yeti cryo-ra, ami hamar meggyőzött! 4-4 cm körfogat csökkenést eredményezett, és sokkal feszesebb lett a karom. Ezt továbbgondolva szintén ITS gépparkjából választottam hozzá egy utókezelést, amely a Shifu testkezelő lifting, bőrfeszesítő, fiatalító anti aging gép lett. Az eredmény csodálatos, köszönöm a cégnek.

Gábor

Sok éve testépítő versenyekre járok, szenvedélyem a sport, ahol elengedhetetlen a szőrtelen megjelenés. Sajnos minden szőrtelenítő eljárástól kipattogott a bőröm és begyulladt. Iszonyatosan fájt viszketett és nem volt túl esztétikus sem a látvány, pláne pinpadon. Elhatároztam, hogy a végleges szőrtelenítést kipróbálom a Stardust Med hi tech gépről találtam legtöbb pozitív véleményt, így én is ezt választottam. Teljesen fájdalommentes volt a kezelés és már az első kezelés után 30-40% szőr ritkulást tapasztaltam valamint teljesen lelasította a növekedési sebességet. Fantasztikus, nagyon meglepett, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Bejelentkezés online konzultációra

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!