Kipróbáltam a lökéshullám-terápiát és eltűnt a narancsbőröm

Kipróbáltam a lökéshullám-terápiát és eltűnt a narancsbőröm

Sajnos én állandóan elégedetlen vagyok önmagammal, az ilyen kövér vagyok, olyan kövér vagyok, itt lóg ki meg ott lóg ki a hájam téma minden nyár előtt újult erővel támad.

Ilyenkor, mint minden évben, görcsösen nézek körül a világhálón, milyen új módszerek vannak a zsírpárnák eltüntetésére. A nagy böngészés közben találtam rá a lökéshullám-terápiára.

Lökéshullám-terápia: A fizikai energiák a gyógyászatban is nagyszerűen hasznosíthatók, például a lökéshullámok, amelyek tulajdonképpen nagy erejű hanghullámok. Ezeket a hullámokat a bőrfelszín közelében létrehozzuk, így a környező szövetek károsítása nélkül a problémás testtájékon különféle gyógyulási folyamatok indulnak el. Az esztétikai-orvosi lökéshullám kezelések alapvetően az alakformálást és a bőrfeszesítést célozzák, a hangsúly a bőr szerkezetének és kötőszövetének javítására irányul. 

Nem sokáig haboztam, felhívtam őket, és kértem egy időpontot. Fogalmam sem volt, hogy mire vállalkozom, mert erről az eljárásról korábban csak a fájdalom-terápiákkal kapcsolatban hallottam. Nagyon lelkesen vártam az első alkalmat. 

Tünde elmondta, hogy nem kell a beavatkozástól félnem, mert egyrészt nem-invazív, azaz fizikailag semmi sem megy be a bőrfelszín alá és nem is fájdalmas, csak bizsergést fogok érezni. A hanghullámok, amiket besugároznak, összekuszálják egy kicsit a zsírszövetet, és utána jön a csoda: a szervezet visszaállítja az eredeti állapotot, azaz a tökéletes állapot elérésére törekszik.

És tényleg csak bizsergést éreztem

Annyit elmondhatok, hogy semmilyen fájdalmat nem éreztem, csak bizsergést. Tünde nagyon kedvesen elmagyarázott mindent az elején. Eléggé magával ragadó volt, amilyen lelkesen beszélt a kezelésről és amilyen készségesen megválaszolt minden kérdést, ami csak az eszembe jutott.

A kezelés fehérneműben történik, de miután Tündével szinte barátnők lettünk 10 perc alatt, ez a helyzet egyáltalán nem feszélyezett. Az egész kezelés körülbelül 20 percig tartott, ami után egy pár percig még feküdnöm kellett az ágyon. Utána felöltöztem és elbúcsúztam Tündétől.

Eredmények

És igen, a várva várt eredmények. 157 cm vagyok és 54 kg, sajnos striákkal és narancsbőrrel 2 gyerek után el vagyok látva. 15 alkalmat csináltam végig – heti rendszerességgel –, és már a második alkalom után feltűnt az eredmény, de a tizedik után egyértelmű lett a változás. A narancsbőr elképesztően elhalványodott, a striák gyakorlatilag eltűntek. Olyan lett a bőröm, mint amikor 18 éves voltam, ami 20 éves fiatalodás! A bőröm hihetetlen telt és sima lett, amit a férjem is nagyon értékel… 

A tanulmány szerint ez a 6 legeffektívebb eljárás, amiből van 3 non-invazív (azaz nem kell a bőrt megnyitni):

 • lökéshullám terápia
 • fogyás
 • edzés

Ráadásul a lökéshullám terápiát nevezték meg a leghatékonyabb terápiának mind közül.

A Soft Touch lökéshullám legújabb gépének a bemutatója működés közben:

Hogyan működik az ITS Group Soft Touch gépe?

Soft Touch egy innovatív módszer a lökéshullámok alkalmazására a test narancsbőr által érintett területeire. Ezenkívül rendkívül hatékony a megelőző szakaszban, hatékonyan ellensúlyozza a narancsbőr által okozott esztétikai bőrhibákat.

A lökéshullámok olyan akusztikus hullámok, amelyek rövid idő alatt szállítják az energiamennyiséget a kezelni kívánt területre, elősegítve a regenerációs és helyreállítási folyamatokat, hogy a cellulitisz jelenségét kiváltó metabolikus aktivitásra hatással legyenek.

A mechanikus rezgések helyreállítják a kötőszövet rugalmasságát azáltal, hogy javítják a bőr tónusát és kiküszöbölik a narancsbőr által okozott esztétikai bőrhibákat, időtálló eredményekkel.

A készülék belsejében rendkívüli technológia található

A Soft Touch Lökéshullám kezelésének kulcsa a legújabb technológiával ellátott ballisztikus kezelőfejekben rejlik: egy exkluzív elektromágneses meghajtórendszer, amely kiküszöböli a hagyományos sűrített levegős rendszerek által okozott diszperziókat. Az exkluzív anyagok használata garantálja a gyors nyomásnövekedést nagyon rövid idő alatt, magas csúcsérték mellett.

Technológiailag rendkívül fejlett rendszer, amely lehetővé teszi a szövetekre alkalmazott nyomásimpulzusok 1000-szer hosszabb ideig tartó hatását, mint az egyszerű “lökéshullámok” esetében, olyan eredményekkel, amelyek a közelmúltig lehetetlennek tűntek.

Kezelés árak:

 • "S" Csomag (5-15cm²) 1 alkalom 20.000.-Ft
 • "S" Csomag (5-15cm²) 5+2 alkalom 100.000.-Ft
 • "S" Csomag (5-15cm²) 10+5 alkalom 200.000.-Ft
 • "M" Csomag (15-20cm²) 1 alkalom 30.000.-Ft
 • "M" Csomag (15-20cm²) 5+2 alkalom 150.000.-Ft
 • "M" Csomag (15-20cm²) 10+5 alkalom 300.000.-Ft
 • "XL" Csomag (20cm²) 1 alkalom 39.000.-Ft
 • "XL" Csomag (20cm²) 5+2 alkalom 195.000.-Ft
 • "XL" Csomag (20cm²) 10+5 alkalom 390.000.-Ft

Érdeklődsz? Megnéznéd, kipróbálnád az ITS Group Soft Touch lökéshullám technológiáját vagy más orvos-kozmetológiai gépeit?
Jelezd felénk és meghívunk a következő ingyenes bemutatónkra!

Iratkozz fel hírlevelünkre a VIP kedvezmények megszerzésére és a legújabb sikertörténetek megismerésére! 

Megosztási lehetőségek:

Vélemények
Kövess minket
Iratkozzon fel, hogy megkapja a legújabb kedvezményeket

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!