Katalin kipróbálta az Opera-V gépet, melynek köszönhetően megújult a házassága

Katalin (45 éves) egyik ismerősétől hallott az Opera-V orvostechnikai eszközünkről, egy olyan egészségügyi probléma kapcsán, amely nagy nyomást gyakorolt az életére. A helyi partner nőgyógyászati rendelőnkben végzett vizsgálatot követően megállapították a diagnózisát, melynek fényében ismertették számára a lehetséges kezelési eljárást.

A problémák már évek óta fennálltak Katalinnál, mégis mindig halogatta, hogy szakemberhez forduljon vele. Tüneteinek ismeretében először online böngészett, barátnői véleményét kérte, majd pedig gyógynövényes készítményeket próbált ki, de mindhiába. A szúró, égető érzés, viszketés nem múltak el, időszakosan még erőteljesebben is jelentkeztek az életében, ha stresszesebbek voltak a hétköznapok. Ha nem lett volna elég kellemetlen számára ez az egészségügyi probléma, mellette ez nagy hatást gyakorolt párjára és kettőjük szexuális életére is.

Elmondása szerint hiába ismeri már férjét csaknem 20 éve, feszültséget és szorongást keltett benne, amikor szexuális életükről volt szó. Ami eddig örömet okozott számára, most fájdalmas volt még síkosító használatával is a kialakult hüvelyszárazság miatt. Magában kereste a problémát, hogy biztos nem elég jó, emiatt még inkább elzárkózott, és lassan elhidegült férjétől.

Mielőtt ellátogatott partner rendelőnkbe, felkeresett egy szakrendelést, ahol gyógyszertári krémeket, valamint hormontartalmú készítményeket ajánlottak neki. Végső soron pedig a műtéti beavatkozás került szóba, melynek a felépülési ideje heteket foglalt volna magába és a hegképződés miatt további gondokat is okozhatott volna. A beavatkozások eredményességében kételkedve tovább kereste a számára megoldást jelentő kezelést.

Így hallott először rólunk egyik ismerősétől, majd részt vett online elérhető zoom konzultációnkon, ahol tanácsadónk ismertette számára az Opera-V eszköz előnyeit, ezt követően pedig személyesen is felkereste a hozzá legközelebbi nőgyógyász partnerünket.

Az Opera-V orvostechnikai eszköz segítségével fájdalommentesen, érzéstelenítés nélkül, non-invazív módon történik számos nőgyógyászati probléma kezelése. Katalin elmondása szerint szinte semmit sem tapasztalt a kezelésből. Barátságos és segítőkész közeg fogadta, a kezdeti félelem és stressz egy pillanat alatt el is tűnt.

A kezelés időtartama a problémától függően ~20-30 perc, ezzel az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módszernek számít. 3 kezelést követően már nagyon pozitív visszajelzésekkel érkezett vissza a rendelőbe, a szúró és égető érzés is enyhült, valamint párjával közösülés során nem okoz már akkora gondot a hüvelyi szárazság, mint azelőtt. Két hónappal később, amikor már 8 kezelésen volt túl, 100%-osan elégedett lett szexuális életével, mivel panaszai szinte teljes mértékben elmúltak. Házassága a kezelések előtt már veszélyben volt, férjével a kapcsolata megromlott. Viszont ahogy egészségi állapota javult, kapcsolatuk is megújult, több figyelemmel és odaadással élnek a másik iránt. Nem várt új lendületet kapott a magánéletük, hatalmas boldogsággal tölti el, hogy megtalálta az Opera V kezelését, mert így újra teljesértékű életet élhet.

OPERA V

Az Opera V nőgyógyászati gép úgy tudja kezelni ezt a problémát, hogy az eredmény már 3 kezelés után is érezhető lesz, azaz nem kell hosszú és drága kezeléssorozaton részt venned, hogy érzékelhesd az eredményeket.

Az Opera V orvostechnikai eszköz segítségével non-invazív módon, érzéstelenítés nélkül és fájdalommentes kezelésben lehet részed. Kettős rendszere által egyszerre éri el, hogy a sejtek elegendő oxigénhez jussanak, így elérik ezáltal regenerációjukat és a gyors hatóanyag-bejuttatást a szövetekbe. A kezelést igénybe vevők 80%-a már 3 alkalmat követően pozitív változásokról számolt be a hüvely nedvességével kapcsolatban.

Ha Te is igénybe vennéd az Opera V hatékony kezelését, de még bizonytalan vagy és kérdésed lenne a témával kapcsolatban, az online elérhető ingyenes zoom és telefonos konzultációnk során munkatársaink vagy a legközelebbi nőgyógyász partnerünk segítenek választ találni kérdéseidre!

Mi az Opera V nőgyógyászati gép? Mire használható?

Az urogenitális rendellenességek a lakosság nagy százalékát érintik bármely életkorban, és nagymértékben befolyásolják az életminőséget. Eddig ezek a működési zavarok nem kaptak megfelelő terápiás kezelést, csak invazív típusú megközelítést, amely nem minden esetben szükséges.

Az Opera-V egy olyan eszköz, amelyet a női nemi szervek hatékony és fájdalommentes kezelésére terveztek. A készülék a szinergikus módon való működés érdekében rádiófrekvenciás és elektroporációs mechanizmus által adott energiaátviteli koncepción alapul. Az Opera-V-nek köszönhetően a kezelt szövetek alakja és szabályos működése jelentősen helyreáll.

Nőgyógyászati patológiák kezelése:

 • Krónikus kismedencei fájdalom
 • Dysmenorrhoea (fájdalmas havivérzés) és Dyspareunia (fájdalmas közösülés)
 • Vulvodynia (szeméremtesti fájdalom) és Vaginizmus
 • Atrófia, szárazság és hüvelyfiatalítás
 • Hüvelyi elasztózis
 • Stressz inkontinencia
 • Perineum (gát) rehabilitáció
 • Nőgyógyászati trauma

Az Opera-V egy olyan készülék, amely a rádiófrekvenciát elektroporációval kombinálva a hatóanyagok bejuttatására non-invazív megközelítéssel ér el eredményt. Ennek a kombinált megközelítésnek köszönhetően az eredményeket 2 különböző és kombinált rendszer adja:

 1. Sejt reakciós rendszer: a rádiófrekvenciás energiaátvitel a sejtanyagcsere újraaktiválásához vezet.
 2. Dermo aktív rendszer: Az elektroporáció kiterjeszti a transzdermálisan beadható gyógyszerek körét. Az a lehetőség, hogy a készülék együttesen használható hatóanyagokkal kombinálva lehetővé teszi bármely természetes hatóanyag szállítását és a kezelések hatékonyságának maximalizálását.

A kezelés hatékony, fájdalommentes, köszönhetően a paramétereknek és az alkalmazható anyagok sokféleségének, a kezelés testre szabható a páciens igényeinek megfelelően.

Sejt reakciós rendszer

Rádióhullámokat, azaz elektromágneses hullámokat használ, amelyek képesek diatermikus hatást kelteni (a nagy frekvenciájú áram hővé alakítása).

A rádióhullámok és a szövetek kölcsönhatása

 1. A molekulák polarizációja.
 2. Az elektromágneses tér gyors váltakozása súrlódást eredményez.
 3. Fokozza a hőtermelést a szövetekben.
 4. A mikrocirkuláció és a természetes helyreállítási folyamatok újraaktiválódnak.
A rádióhullámokból származó előnyök
 • Mikrocirkuláció stimulálása
 • Metabolikus stimuláció
 • Oxigénellátás és fokozott táplálékellátás a szövetekben
 • Vizeletveszteség csökkenése
 • Perineum (gát) helyreállítása
 • Fokozott szeméremajak feszülés
 • Fokozott hidratáltság és síkosság
 • Fokozott libidó és szexuális elégedettség
 • Kiegyensúlyozott hüvelyi pH visszaállása

Dermo Aktív rendszer

Változó hosszúságú és intenzitású elektromos impulzusok révén ideiglenes vízcsatornák képződése indukálódik a membránokban, amelyek áteresztőképessége akár 10 000-szeresére növekedhet.

Így lehetővé válik természetes és szintetikus termékek továbbítása, maximalizálva a kezelések kontrollját és lokalizált hatékonyságát. Az orvos minden páciens számára kiválaszthatja a legmegfelelőbb anyagot.

Opera V : Eredmények 3 kezelés után

80%:

 • Fibrómától kialakult hasi fájdalom csökkenése
 • Vizeletveszteség és az inger kényelmetlenségének csökkenése
 • Fokozott külső hidratáltság és hüvelyi síkosság

70%:

 • Krónikus kismedencei fájdalom csökkenése
 • Csökken a fájdalom az anális záróizom trigger pontjaiban
 • Fokozott szexuális libidó

Opera V : Eredmények 8 kezelés után

90%:

 • Csökken a fájdalom a puborektális trigger pontokban
 • A Dyspareunia (fájdalmas közösülés) és a Vaginizmus rendellenességek csökkenése

75%:

 • Az endometriózis okozta krónikus kismedencei fájdalom csökkenése
 • A hátfájás csökkenése a menstruációs ciklus alatt

Megnéznéd, kipróbálnád az ITS Group Opera V nőgyógyászati gépét?

Iratkozz fel hírlevelünkre a VIP kedvezmények megszerzésére és a legújabb sikertörténetek megismerésére! 

Megosztási lehetőségek:

Vélemények
Kövess minket
Iratkozzon fel, hogy megkapja a legújabb kedvezményeket

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!