Így fog a narancsbőröd (cellulit) eltűnni

Az előző bejegyzésünkben írtunk a narancsbőr kialakulásáról és a Soft Touch gép működéséről. Ebben a bejegyzésben arról írunk, hogy a lökéshullám technológia segítségével hogyan fog eltűnni a cellulit a fenekedről és a combodról.

A cellulit ellen az étrend és a sport sokszor nem elég!

Sokan vallják, hogy a narancsbőr ellen a legjobb módszer az egészséges táplálkozás és a sport. Igazuk is van, nagyon sokat lehet tenni ezekkel a módszerekkel a narancsbőr kialakulásának halasztásáért vagy halványításáért. Azonban mégis azok közül, akik figyelnek az étkezésre, rendszeresen sportolnak, nagyon sokan narancsbőrrel küzdenek.

A narancsbőr ellen biztonsággal és hatékonyan

Amikor a bőrfelszín alatti zsírsejtek felhalmozódnak, az nem csak kívülről látható. A kötőszövet szerkezetét is kitágíthatják, meggyengíthetik. A cellulit kezelésében ezért lényeges a kötőszöveti elváltozások helyreállítása. Az olasz Soft Touch csúcstechnológiás orvos-esztétikai gépe lökéshullámokkal fejti ki hatását a célterületen.

A lökéshullám rendkívül erős, nem célzott akusztikus energiaimpulzus, mely az érintett szövetbe oszcilláló hullám formájában továbbítódik. A cél az, hogy a bőr alatti zsírszövetben regeneratív, azaz helyreállító fiziológiai folyamatokat idézzen elő, így a szervezetet az öngyógyításra készteti. Az esztétikai célokon kívül a lökéshullám nagy sikert aratott az ortopédiában a mozgásszervi megbetegedések kezelésében.

A rendkívül fejlett kezelőszoftverrel vezérelt vákuumrendszer lehetővé teszi, hogy az akusztikus hullám csak a zsírrétegre korlátozódjon, és csak oda koncentrálja az energiát, ahová az eredmények elérése szempontjából szükséges. Azáltal, hogy a vákuumot lökéshullámokkal társítjuk, a hagyományos rendszereknél háromszor nagyobb szövetmennyiséget stimulálunk.

A cél az, hogy a lökéshullám a bőr alatti zsírszövetben regeneratív, azaz helyreállító fiziológiai folyamatokat idézzen elő, így a szervezetet az öngyógyításra készteti. Az esztétikai célokon kívül a lökéshullám nagy sikert aratott az ortopédiában a mozgásszervi megbetegedések kezelésében.

A Soft Touch lökéshullám legújabb gépének a bemutatója működés közben:

Hogyan működik az ITS Group Soft Touch gépe?

Soft Touch egy innovatív módszer a lökéshullámok alkalmazására a test narancsbőr által érintett területeire. Ezenkívül rendkívül hatékony a megelőző szakaszban, hatékonyan ellensúlyozza a narancsbőr által okozott esztétikai bőrhibákat.

A lökéshullámok olyan akusztikus hullámok, amelyek rövid idő alatt szállítják az energiamennyiséget a kezelni kívánt területre, elősegítve a regenerációs és helyreállítási folyamatokat, hogy a cellulitisz jelenségét kiváltó metabolikus aktivitásra hatással legyenek.

A mechanikus rezgések helyreállítják a kötőszövet rugalmasságát azáltal, hogy javítják a bőr tónusát és kiküszöbölik a narancsbőr által okozott esztétikai bőrhibákat, időtálló eredményekkel.

A készülék belsejében rendkívüli technológia található

A Soft Touch Lökéshullám kezelésének kulcsa a legújabb technológiával ellátott ballisztikus kezelőfejekben rejlik: egy exkluzív elektromágneses meghajtórendszer, amely kiküszöböli a hagyományos sűrített levegős rendszerek által okozott diszperziókat. Az exkluzív anyagok használata garantálja a gyors nyomásnövekedést nagyon rövid idő alatt, magas csúcsérték mellett.

Technológiailag rendkívül fejlett rendszer, amely lehetővé teszi a szövetekre alkalmazott nyomásimpulzusok 1000-szer hosszabb ideig tartó hatását, mint az egyszerű “lökéshullámok” esetében, olyan eredményekkel, amelyek a közelmúltig lehetetlennek tűntek.

Érdeklődik? Megnézné, kipróbálná az ITS Group Soft Touch lökéshullám technológiáját vagy más orvos-kozmetológiai gépeit?
Jelezze felénk és meghívjuk a következő ingyenes bemutatónkra!

Iratkozzon fel Ön is a VIP kedvezmények megszerzésére és a legújabb sikertörténetek megismerésére! 

Megosztási lehetőségek:

Vélemények
Kövess minket
Iratkozzon fel, hogy megkapja a legújabb kedvezményeket

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!