A Kriolipolízis kezelés alatt felmerülő 5 hibalehetőség, amit jobb elkerülni

Vörös Tünde

Egy új készülék bevezetését a saját stúdióba, mindig egy oktatási folyamat követ. Ez a képzési folyamat az, ami segít jobban megérteni a készülékben rejlő lehetőségeket, a stúdióban már meglévő készülékekkel való esetleges kapcsolódási pontokat, illetve a kezelés során alkalmazandó helyes módszereket.

A képzés tehát alapvető fontosságú. Ez volt az egyik oka annak, hogy létrehoztuk az ITS Akadémiát, a mi „oktatási rendszerünket”.

Ez magában foglalja a rendszeresen megújuló továbbképzéseket, az alkalmazási protokollok tanulmányozását, kerekasztal beszélgetéseket és workshopokat, ezenfelül a partnerek és a kliensek megoszthatják egymással a tapasztalataikat. Az üzleti növekedés szempontjából alapvető fontosságúak a kollégákkal való megbeszélések a különböző módszerekről és együttműködésekről, amelyek az újonnan bevezetett eszközöket érintik.

Ezzel a cikkel az volt a célunk, hogy megnézzük a leggyakoribb hibákat, amelyekkel az évek során találkoztunk a Kriolipolízis kezelések tekintetében.

A Kriolipolízis egy nem invazív kezelés, amely során a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek tartós csökkentése a cél.

A következő cikkekben többet is megtudhat erről:

https://www.itsgroupsrl.com/criolipolisi-con-vacuum-modulato-limportanza-della-loro-azione-sinergica/
https://www.itsgroupsrl.com/criolipolisi-la-sua-evoluzione-nel-2019/

5 hibalehetőség, amit jobb elkerülni a Kriolipolízis kezelések során

 • Kerülje a helyetelen páciens választást: 
  A Kriolipolízis kezeléshez ideális páciensnek lokális és jól meghatározható zsírlerakódást kell mutatnia.
  Az elhízott vagy erősen túlsúlyos emberek kezelésének kevés, vagy semmilyen észrevehető eredménye nincs. Ezért először ilyen esetekben egy bizonyos mértékű súlycsökkentést kell elérni, és csak esetlegesen egy későbbi időpontban lehet elvégeznie a kezelést.

Itt elolvashatja az erről szóló tanulmányt: https://www.itsgroupsrl.com/criolipolisi-selezione-dei-pazienti-e-considerazioni-particolari-studio-clinico/

 • Ne végezzen kezelést kevéssé vaszkularizált szöveten: 
  A kezelőfejet nem szabad olyan területen alkalmazni, ahol hegek vannak, vagy a bőrfelület ernyedt, mivel az azokat alkotó rostos szövetek kevésbé vaszkularizáltak, tehát a hőszabályozásuk meggyengült. Következésképpen megnőhet az esélye a fagyási sérüléseknek.
 • Kerülje a túl laza bőrszövetek kezelését: 
  A Kriolipolízis kezelés célja a lokális zsírlerakódás csökkentése, azonban a kezelőfejek túl laza bőrszöveten való alkalmazása, fagyási sérüléseket okozhat.
 • Fontos a PEFS (ödéma-fibrotikus pannikulopátia, azaz a narancsbőr) helyes megítélése:  
  a narancsbőr összetettebb probléma mint, a lokális zsírlerakódás. A Kriolipolízis segítségével kezelheti a zsírszövetet, de előbb meg kell nyújtania a fibrocitákat is tartalmazó rácsrosthálózatot más kezelésekkel (például a SOFT TOUCH sokk hullámaival).
  (a következő cikkben olvashat a narancsbőrről) https://www.itsgroupsrl.com/cellulite-cose-e-come-ridurla-in-maniera-efficace/)
 • Alkalmazza helyesen a membrán kendőt:
  a membrán kendő mérete és a fagyási sérülésektől megóvó gél mennyisége egyetlen használatra, egyetlen kezelőfejhez lett tervezve.

Ugyanazon membrán kendő többszöri használata, vagy annak elvágása nem ajánlott, és ilyen esetben elveszik a fagyási sérülések védelméről szóló grancia.

Ez az 5 hibalehetőség, amit jobb elkerülni annak, aki Kriolipolízis kezeléseket végez a Yeti készülékkel.

Figyelmet fordítva arra, hogy ne kövessék el ezeket a hibákat, jobb eredményeket fognak elérni a páciensekkel, és mindenekelőtt teljesen biztonságosan.

„Class aptent taciti sociosqu ad litora per conubia nostra, per inceptos himenaeos .Aenean non turpis vitae ligula tristique sagitt isras varius erat pulvinar eros pretium”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis arcu est. Quisque posuere est arcu, id hendrerit orci pulvinar id. Cras egestas metus sit amet felis accumsan, vitae placerat libero sodales. Morbi efficitur maximus massa et aliquam. Quisque vel viverra augue.

Nullam scelerisque erat nisl, eu aliquet quam porttitor et. Aliquam molestie sem augue, non egestas nunc sagittis in. Suspendisse vehicula turpis eget leo sollicitudin, dapibus commodo massa facilisis.

Ut ac tortor eget nibh condimentum congue. In facilisis porttitor iaculis. Etiam vestibulum, nisl nec molestie egestas, velit lorem venenatis tellus, pellentesque blandit nulla sapien accumsan velit. Vivamus purus nunc, dictum nec elit viverra, semper iaculis risus.

Megosztási lehetőségek:

Vélemények
Kövess minket
Iratkozzon fel, hogy megkapja a legújabb kedvezményeket

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!