A hüvelyfiatalítás leghatékonyabb kezelési módja nyomában

A női hüvelyt érintő számos egészségügyi gond közül az egyik legzavaróbb a hüvelyi szárazság és kötőszöveti lazaság, azaz az öregedő hüvely témaköre. A kellemetlen tünetek közül leggyakrabban a viszketés és a közösülési fájdalom jelentkezik, mely a hüvelyt borító nyálka csökkent termelésének következménye. A kor előrehaladtával a nemi szervek szöveteit is érinti a nedvességtartalom és rugalmasság elvesztése.

Ez utóbbi válthatja ki a sokak által oly jól ismert inkontinencia tüneteit is, mely a szervezet csökkent ösztrogészintjének vagy a húgyhólyag szövetének elgyengülésének jelzője lehet. A tünetek hosszas figyelmen kívül hagyásával a kezdetben még könnyebben orvosolható problémák további kellemetlenségeket okozhatnak a betegnél.

Többek között a hüvelyi atrófia, azaz a hüvely falának elsorvadása is bekövetkezhet, mely minden nő egyik legrosszabb rémálma. A velejáró fájdalmak mellett a szexuális életre is nagy nyomást gyakorol, így a nemi gondok mellett pszichés és párkapcsolati problémák is könnyen jelentkezhetnek. A megoldást kereső hölgyek több lehetőséggel is találkozhatnak, ha információ után keresnek.

A sokak által jól ismert gátizom-erősítő tornák

Az egyik legköltséghatékonyabb lehetőség a medencefenék-erősítő torna. Az előírt gyakorlatok alkalmasak a tünetek csökkentésére és megelőzésére egyaránt. Online is számos ingyenesen megtekinthető videó található, viszont kurzusok keretein belül komplex betekintés nyerhető a tréningbe, majd pedig személyre szabott gyakorlatsort kapnak a jelentkezők.

Naponta 10-15 percet vesz igénybe, melyeket türelmesen hónapokon át érdemes az eredmények elérése érdekében végezni. Sajnos a kezdeti lelkesedés nagyon könnyen elmúlhat, hiszen mindenki gyors és hatékony eredményeket szeretne, és mivel ez rövid időn belül nem következik be, más megoldás után néznek. Sokszor nem a probléma gyökerénél próbálják meg keresni a megoldást és minél később kezdik el, annál nagyobb energia befektetést igényel az állapotuk.

Egy új technológiájú lehetőség, a lézeres hüvelyszűkítés

Ezért, ha valakinek ez a pénztárcabarát megoldás időhiányában nem elegendő, fejlett technológiájú nőgyógyászati lehetőségekhez is folyamodhat, ilyen például a lézeres hüvelyszűkítés. A kezelés során nincs szükség érzéstelenítésre vagy altatásra. Nem történik bemetszés vagy vágás, teljesen fájdalommentes. A folyamatot tekintve a lézer technikájának köszönhetően csak egy adott ponton éri a bőrfelületet a lézer, és a behatás helyén nem marad nyoma. A lézersugarak a hüvelyi kollagénrostokra hatnak, a kollagéntermelődést fokozzák, ezáltal áll vissza az érintett szövetek rugalmassága és feszessége. Hátránya, hogy a beavatkozást követően egy hétig nem engedélyezett a szexuális együttlét, két hétig pedig nem javasolt megerőltető fizikai tevékenység, valamint edzés végzése.

A kombinált rendszerű Opera-V

A 2022-es év egyik legnagyobb innovációja viszont a világelső technológiával rendelkező Opera V orvostechnikai eszköz, mely rádiófrekvencia segítségével képes a dermoaktív anyagok bejuttatására a bőr alá, ezzel orvosolva számos urogenitális rendellenességet, többek között a hüvelyi szárazságot is. Ezt a technológiát használják a rádiófrekvenciás izületi fájdalomcsillapításnál is, pl. a versenysportban.

A több mint 10.000 elégedett ügyfél visszajelzése alapján a kezelés fájdalommentes és nem tart tovább a problémától függően kezelésenként 20 percnél. A kezelések száma függ a probléma súlyosságától, de már 3 alkalmat követően képes a panaszokat csökkenteni, többek között az alhasi fájdalmat és a hüvely szárazságát. A beszámolók alapján a szövetekre gyakorolt hatása révén a hüvelyi síkosság helyreáll, a kellemetlen viszketés és pirosság, valamint a közösülési fájdalmak is enyhülnek, 8 kezelést követően pedig gyakorlatilag megszűnnek.

A gép használata ellenjavalt pacemaker és/vagy beültetett elektronikus eszköz esetén, valamint fém protézis mellett. Nem használható továbbá várandósság és daganatos betegségek esetén. A kezelés eredményességéhez több alkalommal igénybe kell venni, 3-8 kezelés után várhatók a nagyobb eredmények. A páciensek véleménye és elmondása szerint a nőgyógyászati problémák megoldására elsők között javasolják az Opera-V orvostechnikai eszközt, melynek kezelései hatására újra megjelenik az esély a boldog és panaszmentes életre.

Mi az Opera V nőgyógyászati gép? Mire használható?

Az urogenitális rendellenességek a lakosság nagy százalékát érintik bármely életkorban, és nagymértékben befolyásolják az életminőséget. Eddig ezek a működési zavarok nem kaptak megfelelő terápiás kezelést, csak invazív típusú megközelítést, amely nem minden esetben szükséges.

Az Opera-V egy olyan eszköz, amelyet a női nemi szervek hatékony és fájdalommentes kezelésére terveztek. A készülék a szinergikus módon való működés érdekében rádiófrekvenciás és elektroporációs mechanizmus által adott energiaátviteli koncepción alapul. Az Opera-V-nek köszönhetően a kezelt szövetek alakja és szabályos működése jelentősen helyreáll.

Nőgyógyászati patológiák kezelése:

 • Krónikus kismedencei fájdalom
 • Dysmenorrhoea (fájdalmas havivérzés) és Dyspareunia (fájdalmas közösülés)
 • Vulvodynia (szeméremtesti fájdalom) és Vaginizmus
 • Atrófia, szárazság és hüvelyfiatalítás
 • Hüvelyi elasztózis
 • Stressz inkontinencia
 • Perineum (gát) rehabilitáció
 • Nőgyógyászati trauma

Az Opera-V egy olyan készülék, amely a rádiófrekvenciát elektroporációval kombinálva a hatóanyagok bejuttatására non-invazív megközelítéssel ér el eredményt. Ennek a kombinált megközelítésnek köszönhetően az eredményeket 2 különböző és kombinált rendszer adja:

 1. Sejt reakciós rendszer: a rádiófrekvenciás energiaátvitel a sejtanyagcsere újraaktiválásához vezet.
 2. Dermo aktív rendszer: Az elektroporáció kiterjeszti a transzdermálisan beadható gyógyszerek körét. Az a lehetőség, hogy a készülék együttesen használható hatóanyagokkal kombinálva lehetővé teszi bármely természetes hatóanyag szállítását és a kezelések hatékonyságának maximalizálását.

A kezelés hatékony, fájdalommentes, köszönhetően a paramétereknek és az alkalmazható anyagok sokféleségének, a kezelés testre szabható a páciens igényeinek megfelelően.

Sejt reakciós rendszer

Rádióhullámokat, azaz elektromágneses hullámokat használ, amelyek képesek diatermikus hatást kelteni (a nagy frekvenciájú áram hővé alakítása).

A rádióhullámok és a szövetek kölcsönhatása

 1. A molekulák polarizációja.
 2. Az elektromágneses tér gyors váltakozása súrlódást eredményez.
 3. Fokozza a hőtermelést a szövetekben.
 4. A mikrocirkuláció és a természetes helyreállítási folyamatok újraaktiválódnak.
A rádióhullámokból származó előnyök
 • Mikrocirkuláció stimulálása
 • Metabolikus stimuláció
 • Oxigénellátás és fokozott táplálékellátás a szövetekben
 • Vizeletveszteség csökkenése
 • Perineum (gát) helyreállítása
 • Fokozott szeméremajak feszülés
 • Fokozott hidratáltság és síkosság
 • Fokozott libidó és szexuális elégedettség
 • Kiegyensúlyozott hüvelyi pH visszaállása

Dermo Aktív rendszer

Változó hosszúságú és intenzitású elektromos impulzusok révén ideiglenes vízcsatornák képződése indukálódik a membránokban, amelyek áteresztőképessége akár 10 000-szeresére növekedhet.

Így lehetővé válik természetes és szintetikus termékek továbbítása, maximalizálva a kezelések kontrollját és lokalizált hatékonyságát. Az orvos minden páciens számára kiválaszthatja a legmegfelelőbb anyagot.

Opera V : Eredmények 3 kezelés után

80%:

 • Fibrómától kialakult hasi fájdalom csökkenése
 • Vizeletveszteség és az inger kényelmetlenségének csökkenése
 • Fokozott külső hidratáltság és hüvelyi síkosság

70%:

 • Krónikus kismedencei fájdalom csökkenése
 • Csökken a fájdalom az anális záróizom trigger pontjaiban
 • Fokozott szexuális libidó

Opera V : Eredmények 8 kezelés után

90%:

 • Csökken a fájdalom a puborektális trigger pontokban
 • A Dyspareunia (fájdalmas közösülés) és a Vaginizmus rendellenességek csökkenése

75%:

 • Az endometriózis okozta krónikus kismedencei fájdalom csökkenése
 • A hátfájás csökkenése a menstruációs ciklus alatt

Megnéznéd, kipróbálnád az ITS Group Opera V nőgyógyászati gépét?

Iratkozz fel hírlevelünkre a VIP kedvezmények megszerzésére és a legújabb sikertörténetek megismerésére! 

Megosztási lehetőségek:

Vélemények
Kövess minket
Iratkozzon fel, hogy megkapja a legújabb kedvezményeket

iratkozzon fel hírleveleinkre kedvezményekért és a legújabb sikertörténeteinkért!